02 May 2012

Burpp!! Opps! Alhamdulillah....

Hari ni aku terpaksa menderhakakan diri aku....nak tau kenapa? Sebabnyer...aku ni tengah diet....say "NO" to Nasi......tapi apakan daya....Asam Pedas seperti memanggil-manggil aku......hehehe....aku selalunyer tapau jer kt luar, pas tu makan dlm ofis.....sbb ada aircon...ekekeke.....area ofis aku mmg ada byk tempat makanan utk aku menghabiskan duit gaji aku...tapi, selalunya lunch hour aku makan buah jer kt apek cina tepi ofis aku. 

Kalau nak makan nasi, aku suka tapau kat 'Abang Lori'. Sbb apa aku panggil 'Abang Lori'?  sebab dia bawak lori utk berniaga makanan lauk pauk dia....Asam Pedas 'Abang Lori' ni mmg menepati cita rasa tekak aku....hehehe....tu pasallah hari ni terpaksa menderhakan diri aku utk makan Asam Pedas 'Abang Lori'........Burpp!! kenyang......walaupun aku amik nasi ciput......:p

Oh Asam Pedas.....mengapakah engkau memanggil-manggil namaku?.....adoiiaaiii......sok diet..diet...diet...:p

3 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Peegi dah.... Diet konon, lepas tu sakit...

Zurina Hj.Zainal said...

To: Chilabaeys

Dietla....kesihatan mesti mau jaga...dah tak sakit dah...insyaallah...

lovely said...

i follow..