06 January 2015

Huh? Hidup lagi??

Assalamualaikum!!!!!!!!  Adooiaiii...Lamanya tak update blog ni......rindu giler arrrr...... bertahun simpan buat pekasam blog ni.....bukannya apa....kt ofis x boleh nk update blog....dh kena block...cehh!.....nk pakai phone....tak reti....last2, laptop ni gak la yg jadi penyelamat....

Byk cerita ni diceritakan...tapi....skrg ni dh pukul 2 pg.....esk je la ye....

Nak membuta. Esok nak masak nasi goreng. Permintaan anak......hehehehehehe.....adios!!
























5 comments:

nur anis said...

Hihi..saya guna fon...x puas..tpi tu je yg ada..huhu

Zurina Hj.Zainal said...

nur anis ~ phone sya rosak,,,,,huhuhu....

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru? Share catanan2 sekolah atau e-books?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dm files lain dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Hami Asraff said...

Rindu zaman blogging dulu-dulu.

Kostya Shaknov said...

Голые:) мистер х проститутки Одесса
Роскошная индивидуалка, настоящая профессиональная гейша, предлагает великолепно отдохнуть, отвлечься от забот и насладиться головокружительным сексом без обязательств, границ и разочарований! Я побалую виртуозным минетиком и смогу возбудить ослепительным стриптизом, а потом горя Сомнение доставляет мне не меньшее наслаждение, чем знание.