25 June 2012

Monday Bluess...

Biasala....hari Isnin adalah hari yg tak de moodddddd......nk berblogging pun mcm malasssssssss........oleh kerana kerja yg berlambak *berlambak la sangat, padahal boss cuti*.....:p , aku gagahkan jugak jari aku ni utk menaip blog aku nihhhhhh.......ok. Tu jer yg nak aku taipkan....nak main game jap....ahaks!!





31 comments:

Mooniqueen said...

Biasalah hati isnin ni hati yang paling malas nak kerja... Kalau bolehlah... Hehehe... Salam perkenalan... BW n dine follow u..

ummiarissa said...

ini dah kira rajinlah ni...he he he

p/s:salam kenal..

Zurina Hj.Zainal said...

To : Mooniqueen

kannn....salam kenal gakss...:)

Zurina Hj.Zainal said...

To : ummiarrisa

salam kenal...rajin sket jer nih...hehehehe..:)

Rapunzeel Cikilolo said...

me too. sampai ke petang tak siap keje. haha

Mrs Ledibet said...

biasa la klu isnin je mesti lemau...
Slm Kenal dari blog Mak Dara

Zurina Hj.Zainal said...

To : Mrs Ledibet

Ha ah...kalo biskut, sedap cicah air milo....ni lemau tahap gaban x hengat...hehehe...slm kenal gakss..

Ali Kanchan aka Pirate said...

Salam kenal. Sy dtg dr log Mak Dara...

Zurina Hj.Zainal said...

To : Ali Kanchan aka Pirate

Hi..salam kenal gaks

Zurina Hj.Zainal said...

To : Repunzeel Cikilolo

hahahaha! biasa la tu...:)

gadis melayu said...

sggah dr blog mak dara.. klu dlu masa kt uni ari senin hari free sbb klas xde.. tp ble dh praktikal nie bru rasa bnda yg sama.. x sbr tggu jumaat.. hehe..

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

hehehhehe... sy pn dulu time praktil cam ni gak... rasa cam malas jer nk ke sekolah... tpi skrg baru habis stdy rasa xsabar lak nk kerja... hehehhe

salam singgh dari ini link saya.. mak dara... ^-^v

Ety said...

tu laa. Ety pun siang tadi. mood nak berblogging macam tak betul sikit. hehe

Ety dtg singgah dan follow dari blog Mak Dara :D

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

ok lah tu hanya monday blies mak dara hari hari blues hari2 macam malas nak update blog hehehe

Waalid5035 ™ said...

lawatan Mahabbah dari waalid...dari promosi link mak dara..slm kenal dan sy dh folo sini..^_^

Zurina Hj.Zainal said...

To : gadis melayu

haa..time study n kerja mmg lain yang oii....study tu kalau isnin, rasa2 malas boleh ponteng, kerja....nak ponteng...masakkk nnti...hr tanye....:)

Zurina Hj.Zainal said...

To : Ahlam Miera Amirul Shafie

Ha ah..time study tak sabar nak kerja...nnti time kerja, rindu time study...:)

Zurina Hj.Zainal said...

To : Ety

Kannnn...isnin mmg bluesssss giloss...hehehe....

Zurina Hj.Zainal said...

To : Mak Dara

Jangan la mcm tu Mak Dara....nnti kalau selalu x de mood, susah nnti...hehehe....;)

Zurina Hj.Zainal said...

To : Waalid5035

Salam kenal gakss...:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

la..ingatkan LM je camtu hari semalam..ehehe.

p/s:ye la..anak sulung LM ok je tp yg kedua, 3, 4 ni sbb tak cukup bulan mmg manja terlebih sgt..huhu.pengsan nak layan.kat sek ok je..tp mula2 nk masuk pintu sek tu mmg susah.adoii

Mr. E'raz Fadli said...

Datang segmen Mak Dara :

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

Cik Maz said...

Dah selasa pun masih lagi blues... T_T

Zurina Hj.Zainal said...

To : Cik Maz

hahaha!! selasa bz membaca blog kengkawan...hehehehe...

Deq's Qienz said...

hahahaa..ubat malas xdakk, org puteh x reti nak cipta lagik..hehee..gurau jew :)

Si Matatajam said...

Salam perkenalan... Datang dak segmen mak dara...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

mak dara pun bila mai saja hari isnin teruih automatik jd malas.. nak kena pi cari ubat ni kan hehehe

Zurina Hj.Zainal said...

To : Deq's Qienz

kalau ada ubat malas....mmg dh lama aii makan u!!....hehehe...

Zurina Hj.Zainal said...

To : Si Matatajam

Salam kenal gakss....:)

Zurina Hj.Zainal said...

To : Mak Dara

ha ah kan...isnin jer...mmg malas....kalau la ada ubat...dh lama dah beli..kan kan kan...:)

Zurina Hj.Zainal said...

To : LM

Bdk x cukup bulan mmg cenggitu kot...heheheh...