23 January 2013

WW - Indah ciptaanNya...

Betapa indah ciptaanNya.......

Cer teka kt mana?.....:)

~TaTa ~

26 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

memang indah...

subhanallah...

Muja.. said...

cantekknyaa.. kat ner ni kak. 1 hari nanti nak pergi juga

__✿HARISA✿__ said...

❤ Assalamualaikum, tuan owner , saya nk mintak izin tumpang promote sikit ya.
Wahai wanita, teringinkah kulit yang mulus dan gebu? Bersih dari jeragat dan kulti bercahaya? Jika ingin lawati lah blog saya! Sempena harga promosi masih berlangsung, cepat2 dapatkannya! Segala pertanyaan akan dilayan dengan mesra :)http://qistinaharisa.blogspot.com/

Jna marcello said...

mmg indah dan aman tenang dan damai!!!!!! tak boleh nak teka kat man tu tolong bgtw kat mana tu hihihi

MizzTina said...

kt mana ni? cantik sgt..

Zurina Hj.Zainal said...

To: Rapunzeel Cikilolo, Muja, Harisa, Jna marcello, MizzTina

Gbr ni masa g Pulau Redang....mmg best....korang kalau nak g, better stay kt Laguna Redang. Hotel superb!...tp kalau nak budget resort pn ada....pantai dia mmg cantik sgt...

Kesuma Angsana said...

wah cntik nyer kat sini !

Rai Ourkizuna said...

subhanallah..cantiknya..err.. pulau payar? teka je..hehe..

Zurina Hj.Zainal said...

To : Rai Ourkizuna

Pulau Redang...;)

sHiMi sHinHae~ said...

err err ,nak pegi jugakkk ! :D

Zurina Hj.Zainal said...

To ; Shimi shinhae

g laa....:)

Pen Biru said...

assalam..
singgah n follow sni :)

Zurina Hj.Zainal said...

To : Pen Biru

wsalam....

tq tq...

Kakzakie said...

Bila indah terasa nikmatnya bersantai macam itu kan...

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

subahanallah cantiknya...
bestnya dpt p brcuti tempat cam ni....

Kakcik Nur said...

SubhanAllah... Cantiknya pemandangan.

Bui Junaidi said...

WOW..INDAHNYA..

nita said...

Memang Indah sangat ciptaanNya..

cantik dan bersih, takleh nak teka kat mana ni.. cer cite cer cite :)

Zurina Hj.Zainal said...

To: Kakzakie, Ahlam Miera Amirul Shafie, Kakcik Nur, Bui Junaidi & nita

Mmg cantik kan ciptaanNya......gbr ni waktu saya & family bercuti kt Pulau Redang.....;)

nur anis said...

cantik..tak boleh nak teka..huhu

ieda immi said...

memang indah dik !
rasa tenang dan damai aje .. ;)

Mak Wardah said...

Tahu kat mana, mesti enjoy..

Patrycja Photography said...

Hello Dear :) .
Great blog. Interesting post.
Have a nice weekend.
Welcome to my blog.
http://photographyismyexistence.blogspot.com/

Like me on Facebook. I will be extremely grateful.
https://www.facebook.com/pages/In-another-light/413836138693856

Amanda Suria said...

salam kenal,
singgah dan follow..adakah di Krabi Island?

nik ros said...

cantik sgt tempat nya,biru jea air laut

adzairdawati makdara said...

tenang terasa tatkala melihat keindahan ciptaan Tuhan :)