21 September 2012

Hancur bak kaca terhempas ke lantai....

Assalamualaikum....

Dah lama aku tak update blog kan...dekat 2 bulan rasanyer...bukannya apa....hati aku dah hancur berkecai bila memikirkan masalah yg dtg.....jadi, mood nk berblogging ni semakin berkurangan....susah aku nk terangkan masalah yg aku alami....it's about me....as a wife....and how do i feel as a wife of designer......mcm2 dugaan yg perlu aku tangani.....cemburu? itu semestinya.....that's why, aku dh lama x update blog aku.....mood mmg tak ada....tak tahulah sampai bila hati aku akan normal balik dan kembali aktif berblogging....... doakan yg terbaik utk aku ya.......


12 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

designer ape?

memang banyak cabaran. bersabar ok?

Zurina Hj.Zainal said...

TO : RAPUNZEEL CIKILOLO
Mmg kena byk2 sabar.....tp jgn sampai hilang sabar....yer x?

Mak Wardah said...

Salam kenal...sabar ye, InsyaAllah akan dipermudahkan segalanya...

Zurina Hj.Zainal said...

To: Mak Wardah

Salam kenal kak....insyaallah...amin...

Zurina Hj.Zainal said...

To: Mak Wardah

Salam kenal kak....insyaallah...amin...

Muja.. said...

Sabar bebanyak yer.. tiap org ada dugaan masing2..

Zurina Hj.Zainal said...

To : Muja

Thankss....

logorithm said...

Semoga tabah dan berjaya mengharungi dugaan ini...

Zurina Hj.Zainal said...

To : logorithm

thanks.....

deno said...

kenapa kak... sabar ya kak...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Banyakkan bersabar ye sis... Insyaallah ada hikmah disetiap yg berlaku.. Mak doakan semoga semuanya kembali ok insyaallah..

QasehnyaRania said...

ala.jgn sedey2..
cemburu tandanya sayang kan..kalau tak cemburu kata tak sayang pula..
saya doakan akak kuat dan tanah hadapinya..amin