29 December 2011

Siapakah Budak Botak ini?

Jeng..Jeng...Jeng.....memperkenalkan.....Budak Botak a.k.a Raja Kecik......inilah anak bongsu aku.....Raja Muhammad Harris Emran.....umur, baru 1 tahun 5 bulan.....Harris ni lahir tak cukup bulan, 8 bulan dah kena keluar.....ada masalah uri....Placenta Previa bak kata omputeh.......aku berumahtangga kat hospital selama 3 bulan sbb doktor tak bagi aku byk berjalan. So, doktor decide suruh aku rest kt hospital jer.....aisehh....meleleh air mata bila doktor bgtau mcm tu....tapi nak buat mcm mana, kenalah ikut ckp doktor....so, inilah dia budak yg suruh mama dia rehat kat hospital sampailah bersalin.......pada 22hb Julai 2010......


 
Masa ni Harris baru beberapa hari lahir....still kt dlm incubator lagi.....


Yang ni dh besar sket....dah pandai ber facebook...hehehe.....








 Ini budaknya yg sangatlah suka bergambar......dan yg paling penting, suka dgr lagu2 k-pop....adoiiii.....budak2 zmn skrg ni.....macam2 kerenah.....





Rasa-rasa koranglah, Harris ni ikut muka siapa? Mamanya kah....atau Abahnya kah? ....sila bagi pandangan anda?........:p

6 comments:

Irfa said...

salam kenal sy.singgah dr blog kak jee
comel budak botak ni..kim salam kat dia yer :)

ChiLaBaey's Spot said...

Budak yang lasak dan melemaukan pakngahnye di hujung minggu.... :)

Zurina Hj.Zainal said...

To: Irfa

Hai...salam kenal kt awak gak....:)

Asmara said...

Kak Aju!! yeay! ada blog. hehe.. best la boleh share2 story kan. keep in touch akak! miss u!! :D

scya.j said...

wah~ x sabarnya nak ada baby sendiri jugak. . ^_~

Zurina Hj.Zainal said...

To: scya.j

seronok scya.j dengan kerenah anak2 ni....awak expecting ker? insyaallah....satu hari nnti awak juga akan merasakanya...;)

lupa nak ckp "SALAM PERKENALAN"...;)