02 January 2012

Alamak.....boleh lagi ker??

Dah masuk 2 hari sambut tahun baru.....boleh wish lagi ker?? eeeeiii.....internet kat rumah ni slow la sangat.....tu yg tak dpt nak update blog....huhuhu.....memandangkan dah tak larat nak tunggu sampai aku kerja....so aku try la jugak update kt rumah.....

Selamat Tahun Baru kt korang semua...semoga tahun yg lalu memberi pengajaran dan pengalaman yg penuh bermakna bagi diri korang dan juga aku.....dan semoga Tahun Baru 2012 akan lebih bermakna dari tahun-tahun yg sebelumnya.......insyaallah....:)


6 comments:

intan_blur said...

selamat thn baru n salam perkenalan..
hehhehe..blh jek..;)

Irfa said...

takpe..tak kena saman pun :)
selamat tahun baru juga utk awak.
saya nak renew azam lama utk tahun baru ni

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah.. terima kasih singgah blog ayu..

selamat tahun baru buat kamu jua

Zurina Hj.Zainal said...

To: Intan Blur

salam perkenalan...boley je kan?...:)

Zurina Hj.Zainal said...

To: Irfa

saman ker...hehehe...

Zurina Hj.Zainal said...

To: Citarasa Rinduan

Salam perkenalan...sya suka baca blog awak sbb awak pandai masak...hehehe....:)