12 January 2012

Upin dan Ipin 2012? Ada ker??...........

Salam uolss.....dah lama aku tak update blog...rasa rindu lak dgn korang....ekekeke....poyo jer......hari tu aku ada janji dgn korang nak citer apasal si kembar kan? korang lupa eekk.....aku pun lupa....:p...Apa2 pun  aku tepek gambar dulu ye....


Haa....ni dia Upin dan Ipin version 2012.....tak lah...sebenarnya dia ni adik ipar aku.....tak caye? Yang sebelah kiri tu nama dia Raja Aqil Shafiq dan yang sebelah kanan tu Raja Akmal Shafiq....dia orang ni adik husband aku yg ke 4 & 5.....comel kan?.....pakcik sebaya dengan anak saudara....mcm mana tu?.....tak pelah....janji bahagia....sekarang ni anak-anak aku dah ada geng lah nak main....dh tentu2nya riuh rendah rumah bila diaorg berkumpul nnti.....tak sabar rasanya nak tunggu si Upin dan Ipin ni besar.....aku mmg geram tengok baby.....mesti nak cium.....almaklumlah....aku cuma ada 2 orang anak jer.....tapi syukur alhamdulillah...dapat sepasang....


Yang ni Raja Aqil Shafiq....mata sepet....macam cina....


Yang sorang ni Raja Akmal Shafiq.....jendul & gelap sket....muka lelaki melayu terakhir...hehehe...


Dan yg ni pulak emak kepada Upin dan Ipin tadi......kecik jer MIL aku......muda ko.......


So, apa-apa pun, aku gembira bila tengok family diaorg semakin besar.....mesti meriah bila budak-budak tu dah membesar nanti.......aku doakan semoga Upin dan Ipin akan menjadi anak yg berguna pada suatu hari nanti.......:)

6 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

aloooo tomeinyer.. bestnya dapat anak kembarrr

ajak said...

asalam .... wahhh comei si baby niee ... suker tengok baby ...mesti ramai yang minatt ...tq.

Zurina Hj.Zainal said...

To: Azda Irdawati aka Mak Dara

salam perkenalannn....hai Mak Dara, mmg best kan dpt anak kembar....lagi2 bila yg keluar tu comel....:)

Zurina Hj.Zainal said...

To: ajak

wsalam...mmg comel sgat2....geram bila tgk bb yg comel ni kan...

Teratak Hami said...

Thanks sudi follow blog akak :-)

Serius ke tu adik-beradik husband awak? Macam tak percaya pulak tengok your MIL muda benor.

Zurina Hj.Zainal said...

To: Teratak Hami

Most welcome....yup...semua tu my BIL saya...comel kan?....mmg tak percaya...:P