03 July 2012

Dapat kerja baru.....

Hi ollss.....lama kan aku tak update blog....mood ada, tapi tak de masa nak update....aku dpt kerja baru.....heheheh....eh, tak lah......aku cuti sebenarnya......jaga anak aku si Harris....Babysitter balik kampung, so, terpaksalah aku jadi fully housewife....penat gak kan jadi housewife ni....kena masak, mandikan anak, basuh baju, tidurkan anak...bla...bla...bla.....

Tapi aku respect kt sesiapa yg diluar sana yang menjadi suri rumah sepenuh masa....memang penat...tapi yg dh bisa tu, rasa mcm kacang rebus jer kan? kan?....hehehehe....esok aku still cuti lagi. Ye la....cuti byk....cuti thn lepas pun tak habis-habis lagi.....

Hari ni aku tgk berita kat Awani, kes si Neealofa dgn minah sorang lagi tu, tah sape nama dia....dia org buat PC...si pelakon aku tak tau nama tu dh mintak maaf kat Neealofa.....aku tgk cara diaorg minta maaf mcm x ikhlas jer.....entahla...ragam manusia.....kita ni bukan artis....layan jer la.....



Haaaa.....ni dia budaknya yang buat aku pening kepala tapi dialah juga pengarang jantung aku......:)


10 comments:

Shahriah Abdullah Novelis said...

Hehehe... cutenya.. betul tu jaga anak kecil dan melayan kerenah mereka tu sungguh memenatkan... dah lalui semua tu... *macam angkat tangan sekarang ni* hehee... tapi tu ler penghibur...

nita said...

Kepenatan mungkin berkurang kalau tengok gelagat si kecik tu... hehehe mesti rasa geram jerkan.... alahai la anak ^_^

Rapunzeel Cikilolo said...

Duduk dlm laci? Tak merasa lah pakai lorenzo mcm ni. Hehe

Zurina Hj.Zainal said...

To : Kak Shahriah

kannn.......tapi seronok!...:)

Zurina Hj.Zainal said...

To : nita

mmg pun...dh penat2.....bila dia dtg buat muka comel kt kita....gerammmmm rasanya....:)

Zurina Hj.Zainal said...

To : Rapunzeel Cikilolo

tu la pasal...boleh lak dia dok dlm laci tu....alahai....tak dapat nak merasa Lorenzo...hahahaha!

kiera'sakura said...

Ya Allah perangai die.. hihihi.. sgt comel.. mesti aktif gle nie kan

Zurina Hj.Zainal said...

To : kiera'sakura

hahaha! tgk gambar pun dh tau kan....hehehe....

NenetPenne (NP) said...

laaa...boleh dia duduk dalam laci mcm tu?

Zurina Hj.Zainal said...

To : NenetPenne (NP)

tula pasal....pening pala dibuatnyer....hehehe....