18 January 2013

Mana satu pilihan anda?...

Ohooiiiiiii......sedap betul tidur kt surau lepas makan nasi lauk kari ikan tenggiri.....*tetiba cite mkn plakss*..

Haa...malam ni pukul 10 mesti korang dh tercegat depan tv kan...kan...kan....

Ye la...nak tengok Maharajalawak Mega Final......aku pun dah dok berangan laa...jangan hujan malam ni sudahh....hancusss program aku....

Korang rasa-rasa siapa yang akan jadi Johan Maharajalawak Mega tahun nih?....aku rasakan....

First        - JOZAN
Second   - JAMBU
Third       - SHIRO
Fourth     - SAYWHO *betul ke ejaan? hantam sajala labuuu*
Fifth        - BOBOI

ok tak tekaan aku?.....korang canner lak.....nak gak tau korang punya gakkk......


First

Second

Third

Fourth

Fifth


Ok.....Selamat Meneka eekk...

7 comments:

bibi yusof said...

sadly i dont think jozan will win sbb johan takde.. tk best.. kalau tak mmg i vote them no 1 la..

for me

1st: jambu
2nd jozan
3rd shiro
4th saywho
5th boboi....

sian zizan kene perform sorang sorang...

Kesuma Angsana said...

sokong jozan but suka jambu jugak hehehe

CikLily Putih said...

jozan memanG menang kalau based on undi but kalau zizan je perform sorang, nampak cam tempang la sket..

Muja.. said...

kekeke sy x pernah tengok scr live..selalu yg ulangan ajo.. :)

Rinna said...

Pemenang telah pun diketahui..

Tahniah pada Jozan, Jambu, Shiro, Boboi dan Syawho..

Mmg persembahan malam tuh terbaik.. laa.. :)

adza irdawati said...

JOZAN terbaekkkkkkkkkkkkkkkkk

Zurina Hj.Zainal said...

To: bibi yusof, Kasuma Angsana, Ciklilyputih, Muja, Rina, MD


Jozan mmg terbaekkk!!